hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

Wilhelminaplein Rotterdam

Wilhelminaplein, Rotterdam foto-0 Wilhelminaplein, Rotterdam foto-0 blur
Bekijk 1 foto's
Prijs
Op aanvraag
Type
Kantoorruimte
Totaaloppervlakte
1500m²
Units vanaf
15m²

ARE YOU INTERESTED?

Fusce vehicula dolor arcu, sit amet blandit dolor mollis nec. Donec viverra eleifend lacus.

Contact

Omschrijving

Deze prachtige locatie bevindt zich in de Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein in Rotterdam. U heeft rondom fantastisch uitzicht over de Maas, de Wilhelminapier, Rotterdam Centrum en Katendrecht. U kan hier terecht voor zowel flex werkplekken als een eigen kantoor vanaf 15m2. Zowel binnen als buiten is het een zeer representatieve locatie. Aan het interieur is zeer veel aandacht besteed waardoor dit veel warmte en comfort uitstraalt. Op de begane grond vind je diverse algemene ruimtes waar je andere ondernemers of klanten kan ontmoeten.

Oppervlakte:
Er zijn ruimtes vanaf 15 m2 beschikbaar tot ca. 1500 m2. Tevens zijn er flexplekken te huur.

Kantoorruimte:
Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, op deze locatie kies jij de manier waarop je wilt werken en tegen uiterst flexibele voorwaarden. Elk privékantoor is volledig uitgerust met zeer snel internet en telefonie. De kantoren hebben ergonomisch meubilair, bedienbare airconditioning, instelbare verlichting en beveiligde toegang. Het gebouw en de eigen afsluitbare kantoren zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig die verschillende ondersteunende diensten aanbiedt.

Ligging en bereikbaarheid:
Deze locatie is gelegen aan het Wilhelminaplein in Rotterdam. In de omgeving zijn diverse hotels, eetgelegenheden en andere bezienswaardigheden te vinden. Vanaf deze locatie ben je binnen een paar minuten in het centrum van Rotterdam. Het kantoor heeft een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Voor de deur stopt een tram en metro en op de hoek van de straat. Met de auto bereik je het kantoor via de A13, A15, A16, A20 en de daarop aansluitende stadswegen.

Voorzieningen:
In dit moderne kantoor profiteer je van de uitgebreide service. Je hebt de beschikking over een toegewijd en behulpzaam team om je te helpen met administratieve ondersteuning, post verwerking, klanten ontvangen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. Alle kantoren en openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Services:
De services bestaan o.a. uit:
• glasvezel
• 24 uur toegang
• shared office
• vergaderzalen
• eigen kantoor
• inclusief meubels
• lounge
• bemande receptie
• fitnessruimte

Voorbehoud:
Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de opdrachtgever.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Splunter Bedrijfshuisvesting b.v. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Inlichtingen:
Van Splunter Bedrijfshuisvesting B.V.
Westplein 7
3016 BM Rotterdam
Telefoon : 010 – 436 7666
Fax : 010 – 436 6615
Email : info@vansplunter-bhv.nl
Internet : www.vansplunter-bhv.nl

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
1500m²
Units vanaf
15m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Locatie

[ { "address": "Wilhelminaplein 1", "zipCode": "3072 DE", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9080125, "lng": 4.4924409, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

WOULD YOU LIKE TO CALL US?

Fusce vehicula dolor arcu, sit amet blandit dolor mollis nec.

BEL +31 (0)30 - 888 21 31