Prev
Next

€850 (excl.)

Request info
Mail to a friend

Utrecht

Maliebaan

0 bedrooms- m²

Maliebaan

KANTOORRUIMTE

Het object is gelegen aan de mooiste laan van Utrecht! en is één van de belangrijkste uitvalwegen aan de oostzijde van Utrecht. Op een steenworp afstand van het dit karakteristieke bevinden zich de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat met een diverse aanbod aan winkels en gezellige horeca.

Bereikbaarheid
Door de ligging vrijwel aan knooppunt “de Berenkuil” zijn de snelwegen A2/A12 en A27/A28 binnen enkele minuten bereikbaar. Hierdoor is de bereikbaarheid met het eigen vervoer zeer goed te noemen.
Het object verkeert in een nette staat van onderhoud. Door de ligging nabij het busstation met HOV-lijn naar Centraal Station Utrecht is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen.

Parkeren
Het is mogelijk om een zakelijke parkeervergunning aan te vragen bij de Gemeente Utrecht. In de omgeving is daarnaast voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Vloeroppervlak
3e verdieping: ca. 89 m² v.v.o. (LET OP: deelverhuur mogelijk vanaf 25 m²).

Huurprijs
EUR 850,- per maand te vermeerderen met BTW

Servicekosten
N.o.t.k., huurder is daarnaast direct contractant van de diverse nutsvoorzieningen.

Huurtermijn
Nader overleg n.o.t.k.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden in de huidige staat verhuurd en opgeleverd voorzien van o.a.:
- vloerbedekking;
- elektra en netwerkbekabeling;
- verwarming middels radiatoren;
- personenlift;
- sanitaire voorzieningen;
- te openen ramen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn bespreekbaar.

BTW
Huurprijzen dienen vermeerderd te worden met BTW of BTW-compensatie.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Read more

Features

  • Office-
  • Destination-
  • Location
  • Parking
Map
Streetview
your home our care