Verkopen

Uw woning verkopen?

Home to rent verzorgt de gehele verkoop van de woning. Alles gebeurt in samenspraak met u als eigenaar van de woning.
Hieronder ziet u een overzicht met 7 stappen voor het verkopen van uw woning bij Home to rent:

  1. Vrijblijvende afspraak met een makelaar van Home to rent
  2. Opname van de woning
  3. Online plaatsen van de woning
  4. Bezichtigingen potentiële koper(s)
  5. Onderhandelingen met potentiële koper(s)
  6. Koopakte opstellen en ondertekenen
  7. Inspecteren en de overdracht bij de notaris

1.Vrijblijvende afspraak met een makelaar van Home to rent
Wanneer u geïnteresseerd bent om uw woning via Home to rent te verkopen neemt u dan contact op met één van onze vestigingen. Een makelaar van Home to rent komt vrijblijvend bij u langs om de verkoopmogelijkheden van uw woning te bespreken.

2.Opname van de woning
Bij de opname van uw woning zal een makelaar van Home to rent de gegevens met betrekking tot de verkoop van de woning met u doornemen, hier valt o.a. de waardepaling van de woning onder. Verder worden er foto’s door een professionele fotograaf gemaakt van de woning die op diverse websites geplaatst zullen worden. Na de opname van de woning maken wij een tekst op en zal de woning zo snel mogelijk online worden geplaatst.

3.Online plaatsen van de woning
Zodra Home to rent beschikt over de benodigde gegevens van de woning, zal deze worden geplaatst op diverse online portalen waaronder Funda.nl, Hometorent.nl en de social media kanalen van Home to rent.

4.Bezichtigingen potentiële koper(s)
Een makelaar van Home to rent zal de woning gaan bezichtigen met potentiële kopers. U wordt altijd op de hoogte gebracht wanneer wij bezichtigingen hebben ingepland. Na iedere bezichtiging brengen wij u op de hoogte over hoe de bezichtiging is verlopen.

5.Onderhandelingen met potentiële koper(s)
Wanneer een potentiële koper na bezichtiging aangeeft in onderhandeling te willen treden zullen wij namens u de onderhandelingen voeren. Home to rent zal in samenwerking met u de beste verkoopprijs voor u proberen te realiseren. Bij een bieding zullen wij u adviseren, u bent natuurlijk diegene die uiteindelijk beslist.

6.Koopakte opstellen en ondertekenen
Wanneer er een definitief bod is zal de koopakte worden opgesteld door Home to rent.

7.Inspecteren en de overdracht bij de notaris
Wanneer de koopovereenkomst rond is zal Home to rent zorg dragen voor de inspectie van de woning met u en de koper. Verder zullen wij met u mee gaan naar de notaris voor de overdacht.

Wij komen graag naar u toe om de verkoopmogelijkheden van uw woning te bespreken. Bel ons voor een afspraak!

Voor meer informatie en onze tarieven kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen of via onderstaand contact formulier, wij nemen dan contact met u op.