hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

WONING kopen

visual

Wilt u een woning kopen in Utrecht of omgeving?

Home to rent is de makelaar die u daarbij van dienst kan zijn. Wij hebben reeds 22 jaar ervaring in het persoonlijk begeleiden van het vinden van woningen en of beleggingsobjecten. Hieronder ziet u een overzicht met stappen in hoe wij u kunnen begeleiden bij het kopen van een woning of belegging.

  1. Kennismaking en profielbespreking
  2. Aanbod
  3. Bezichtigen
  4. Onderhandelingen
  5. Koopakte
  6. Inspectie 

visual

6 stappen voor het aankopen van een woning bij Home to rent:

1. Kennismaking en profielbespreking

Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij al uw wensen met u door en stellen wij een kopers profiel op.  Na ondertekening van de opdracht tot dienstverlening gaan wij voor u op zoek naar de juiste woning en of belegging die past bij uw zoekprofiel. 

2. Aanbod

Wij contacteren u zodra wij het juiste aanbod voor u gevonden hebben. Mocht dit uw droom woning of belegging zijn dan contacten wij u. 

3. Bezichtigingen

Er is een match gevonden. Wij maken voor u een afspraak voor een bezichtiging en gaan mee voor advies en begeleiding. Tijdens de bezichtiging kijken we naar de kwantiteit en kwaliteit van de woning. Is deze marktconform? Mogelijk is er nog een bouwkundige keuring nodig.

4. Onderhandelingen

Na uw akkoord om een bod te doen, doen wij er alles aan om de woning en of belegging voor een goede prijs aan te kopen en de daarbij horende voorwaarden te realiseren.

5. Koopakte

De door de verkoopmakelaar/verkoper opgestelde koopakte kijken wij voor u na zodat u vervolgens de voorlopige koopakte krijgt en bij akkoord kunt ondertekenen.

6. Inspectie

Voor u gaat tekenen bij de notaris wordt er door ons een visuele inspectie uitgevoerd. Vooraf is er bekend welke roerende zaken zijn overgenomen en of deze ook aanwezig zijn.

7. Extra services

Home to rent offers extra services such as: help putting all utilities in your name, advice on interior decorating, cleaning services and moving service.

8. Extra services

Home to rent offers extra services such as: help putting all utilities in your name, advice on interior decorating, cleaning services and moving service.

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar op:

BEL +31 (0)30 - 888 21 31