×

Ondanks het coronavirus kunnen afspraken, zoals bezichtigingen, met aangepaste maatregelen en strikt conform de adviezen van het RIVM doorgang vinden. Zie ons beleid met betrekking tot het coronavirus op deze pagina.

hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

Welkom bij "Home to rent"

Een kleinschalig maar bekend makelaarskantoor gevestigd in een karakteristiek pandje aan de Westerkade in het mooie Centrum van Utrecht. Gespecialiseerd in het huren en verhuren van zelfstandige woningen (gemeubileerd en/of gestoffeerd), in het hogere segment, in en om Utrecht, Den Bosch en Amsterdam.

Met zo’n 22 jaar ervaring in de verhuur heeft Wendy bij het opstarten van Home to rent gekozen voor een persoonlijke aanpak met kennis van de markt. Geen grootschalig kantoor met enorme targets maar gaan voor kwaliteit met een professioneel betrokken makelaar.

Met de kennis van makelaarskantoor Van As & Van Hooff makelaars en De Hypotheker onder hetzelfde dak kunnen we mensen verder begeleiden bijvoorbeeld bij een belegging, het aankopen van een woning of een hypotheek.

Home to rent begeleidt tevens expats en bedrijven bij het vinden van passende, tijdelijke (gemeubileerde) woonruimte in Utrecht, Den Bosch en Amsterdam. Wij bieden de mogelijkheid om middels onze Expat Service diensten in te kopen, zodat u of uw medewerkers wegwijs kan worden gemaakt in de services die erbij komen als je een woning huurt. Hierbij kun je denken aan het aansluiten van gas, water en elektra, inschrijven bij een Gemeente, inschrijven op een school, etc.  

Zoekt u dus een professionele maar persoonlijk betrokken verhuurmakelaar neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact op.

over home to rent

Het team

Wendy van Buuren

Wendy van Buuren

wendy@hometorent.nl

Is: Verhuurmakelaar gespecialiseerd in verhuur en beleggingen.

Begon: in diverse functies bij KLM/Air France, recruitment en detachering en vervolgens verhuur van woningportefeuilles. 'Door mijn internationale kennis, ervaring in het vastgoed en omgang met mensen maak ik de juiste match. Mijn kracht is het ontzorgen van mijn opdrachtgevers’.

Etienne van Hooff

Etienne van Hooff

etienne@vanasenvanhooff.nl

Is: Register Makelaar Taxateur (RMT) sinds 2005

Begon: na zijn studies bouwkunde en technische bedrijfskunde met stages bij een architectenbureau en een groot bouwbedrijf, maar wilde meer contact met mensen en begon aan de makelaarsopleiding. ‘Door mijn technische achtergrond, kan ik een goede inschatting maken van de mogelijkheden en kosten bij de verkoop of aankoop van een woning. Dat is waardevolle kennis, waarmee ik iedere dag mijn klanten adviseer en ze net wat extra kan geven. Ik wil mensen graag enthousiast maken om gebruik te maken van onze diensten. Bij het kopen of verkopen van een huis kun je veel zelf doen online. Maar het belangrijkste stukje, het gevoel dat je hebt, het contact met mensen, dat kun je niet digitaliseren. Op dat stuk wil ik me graag inzetten. Om zo de beste deal voor iedereen te sluiten en geld te verdienen voor de klant.’

van as van hooff makelaardij

Tim Wehman

Tim Wehman

tim.wehman@hypotheker.nl

Is: Erkend Financieel Adviseur sinds 2004

Begon: na zijn studie Leisuremanagement eerst in de marketing- en sportbranche, om vervolgens in 2004 via een familiebedrijf in de financiële dienstverlening uit te komen. Inmiddels is hij al sinds 2009 actief voor De Hypotheker in Utrecht. “Mensen maken m’n werk aantrekkelijk”! Een financiering voor een huis is pas interessant en ‘leuk’ als er een ‘verhaal’ achter zit. Iedereen brengt op zijn eigen manier ideeën, wensen en eisen mee aan tafel. Iemand van 65 maakt hele andere overwegingen dan iemand van 25. Aan mij de taak om als onafhankelijk adviseur zo goed mogelijk de behoefte en de mogelijkheden op elkaar te laten aansluiten. Met zo veel verschillende type mensen maakt dit mijn werk elke dag weer anders en een uitdaging! In dit digitale tijdperk verliezen mensen nog wel eens het “contact” met de essentiële zaken in het leven. Je huis en hypotheek zijn daar een onderdeel van en ik geloof in een goede mix tussen persoonlijke benadering en digitalisering. Met deze basis zorg ik er elke keer weer voor dat de beste ‘deal’ en meest passende oplossing op tafel komt.

de hypotheker

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur bereikbaar op:

+31 (0)30 - 888 21 31