hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

Verkopen

visual

Wilt u een woning of belegging verkopen in Utrecht of omgeving?

Home to rent is de makelaar die u daarbij van dienst kan zijn. Wij hebben reeds 22 jaar ervaring in het persoonlijk begeleiden van het vinden van kopers. Hieronder ziet u een overzicht met stappen in hoe wij u kunnen begeleiden bij het verkopen van uw woning of beleggingsobject.

  1. Kennismaking en taxatie
  2. Foto’s
  3. Online
  4. Bezichtigingen
  5. Verkoopakte
  6. Inspectie 

visual

6 stappen voor het verkopen van een woning bij Home to rent:

1. Kennismaking en taxatie

Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij al uw verkoop wensen met u door en stellen wij een lijst op met uw wensen. Wij geven advies over ons verkooptraject en de te verwachten opbrengt. Na ondertekening van de opdracht tot dienstverlening gaan wij voor u op zoek naar de juiste koper/belegger.

Foto's

Voor een juiste presentatie van de woning verzorgen wij voor u dat de woning professioneel wordt gefotografeerd en ingemeten volgens de NEN-norm. De aanmelding op Funda is met plattegronden.

3. Online

Na het ontvangen van een akkoord op de voorgestelde stukken wordt de woning aangemeld op Funda, social media, onze site en ons grote netwerk van makelaars. Het bord kan aan de gevel worden gehangen, iedereen mag zien dat de woning op de markt is.

4. Bezichtigingen

Wij maken met u de afspraak dat u vooraf door ons op de hoogte wordt gesteld van bezichtigingen. Na de bezichtiging krijgt u van ons een feedback.

5. Verkoopakte

Alle verkoopdocumenten worden vooraf door ons gecontroleerd.

6. Inspectie

Voor u gaat tekenen bij de notaris wordt er door ons een inspectie uitgevoerd.

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar op:

BEL +31 (0)30 - 888 21 31