hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

VERHUREN

woning appartement verhuren utrecht

Uw woning verhuren via "Home to rent", hoe werkt dat?

Home to rent is dé makelaar voor het verhuren van uw woning. Met 22 jaar kennis van de markt en het  persoonlijk begeleiden in het verhuren van uw woning. Home to rent verhuurt zelfstandige woonruimtes (gemeubileerd en gestoffeerd) in het hogere segment in en omgeving van Utrecht en Amsterdam.

Voor referenties van verhuurders en huurders verwijzen wij u naar hun ervaring met Home to rent.

Hieronder ziet u een beknopt overzicht met 7 punten voor het verhuren van uw woning bij Home to rent:

  1. Uw huis verhuren, en hoe nu verder?
  2. U heeft gekozen voor Home to rent
  3. Opname van de woning
  4. Online plaatsen van de woning
  5. Bezichtigingen potentiële huurder(s)
  6. Huurovereenkomst opstellen en ondertekenen
  7. Inspecteren en de sleuteloverdracht

Home to rent werkt samen met een groot aantal gerenommeerde multinationals waaronder Rabobank, Akzo Nobel, TNO, Nike, ABN AMRO, Unit 4 en NRG Value voor het vinden van (tijdelijke) woonruimte voor expats.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar info@hometorent.nl

visual

visual

Home to Rent heeft ruim 22 jaar ervaring met beleggingen en kan u adviseren bij het aan of verkopen van een beleggingspand.

Wij begeleiden u bij de aankoop van het pand en zullen u adviseren in de van belang zijnde aspecten. Denk hierbij aan ligging, courantheid, verwachte huuropbrengst, de meest optimale kamerindeling, de verbouwing en de brandveiligheid van de woning.

Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van woonruimte weten wij precies welke huurprijzen mogelijk zijn. Op basis van deze huurprijzen maken we een nauwkeurige rendementsberekening.

Met behulp van een goede rendementsberekening kunt u beslissen of u een pand wel of niet aan wilt kopen. Nadat u een pand aangekocht heeft helpen wij u met het zoeken naar geschikte huurders en het opstellen van juridisch goed onderbouwde huurovereenkomsten.

7 punten voor het verhuren van uw woning bij Home to rent

1. Uw huis verhuren, en hoe nu verder?

Wanneer u geïnteresseerd bent om uw woning via Home to rent te verhuren neemt u dan contact met ons op. Nadat er kort telefonisch al een introductie is gegeven en wij denken u te kunnen helpen, dan komen wij vrijblijvend bij u langs om de verhuurmogelijkheden van de woning te bespreken.

2. U heeft gekozen voor Home to rent

Als u gekozen heeft voor de dienstverlening van Home to rent dan wordt dit middels een Opdracht tot dienstverlening bevestigd welke door beide partijen wordt ondertekend. 

3. Opname van de woning

Bij de opname van uw woning zullen wij de gegevens met betrekking tot de verhuur van de woning met u doornemen. Verder worden er op verzoek en voor eigen rekening van de opdrachtgever foto’s en/of plattegronden/NEN meting gemaakt van de woning die op diverse websites geplaatst zullen worden. Na de opname van de woning maken wij een tekst op en zal de woning zo snel mogelijk online worden geplaatst.

4. Online plaatsen van de woning

Zodra Home to rent beschikt over de benodigde gegevens van de woning, zal deze worden geplaatst op diverse websites  waaronder Home to rent, Funda.nl , Pararius.nl , Xpat Rentals, Jaap.nl en de social media kanalen van Home to rent.

5. Bezichtigingen potentiële huurder(s)

Wij zullen u vooraf informeren als wij de woning gaan bezichtigen met potentiële huurders. Wanneer een huurder de woning daadwerkelijk wil gaan huren zal deze op verzoek worden voorgesteld aan de verhuurder. Door middel van een uitgebreid screeningsproces zal Home to rent een geschikte huurder selecteren. U als verhuurder bepaalt de uiteindelijke gunning van de woning.

6. Huurovereenkomst opstellen en ondertekenen

Zodra er een nieuwe huurder is geselecteerd zal de huurovereenkomst worden opgesteld door Home to rent. Voordat deze naar de nieuwe huurder wordt gestuurd zal deze eerst in concept naar u als verhuurder worden gestuurd. Na akkoord door huurder en verhuurder draagt Home to rent zorg voor ondertekening van alle benodigde documenten. Daarnaast incasseert Home to rent de eerste betaling van huur en borg voor de verhuurder.

7. Inspecteren en de sleuteloverdracht

Wanneer de huurovereenkomst door beide partijen is ondertekend zal Home to rent zorg dragen voor de sleuteloverdracht/inspectie van de woning. Tijdens de sleuteloverdracht zal ook de woning geïnspecteerd worden aan de hand van een uitgebreid inspectierapport en/of inventarislijst. Tevens zal er een fotoreportage worden gemaakt van de oplevering van de woning ter aanvulling van het inspectierapport. Binnen twee weken na oplevering van de woning ontvangen zowel huurder als verhuurder een e-mail met daarin de door u getekende documenten evenals de foto’s.

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar op:

BEL +31 (0)30 - 888 21 31