hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

Styling

Heeft u voor uw woning of belegging een styling make over nodig? 

 

Bij verhuur van een gemeubileerde woning adviseren wij onze klanten graag in het behalen van een hoger rendement door te investeren in de uitstraling van de woning. Dit kan door bijvoorbeeld net dat ene tafeltje te vervangen of een geheel nieuwe of gedeeltelijke interieur make over.

Er zijn al diverse woningen door ons gestyled en ingericht voor de verhuur aan Expats met een snel en zichtbaar resultaat in de verhuur.

Ook kunnen wij u adviseren als u nog graag in uw woning woont maar het net even anders wilt.

 

 

 

Verkoop styling van uw woning of belegging?

Bij verkoop van uw woning of deze nou leeg staat of niet kunnen wij u helpen met het adviseren van een verkoopstyling of door een compleet interieur te huren of door kleine aanpassingen in het anders neerzetten van het meubilair waardoor de woning net anders oogt en beter is voor de verkoop.

Als verkoper woont u waarschijnlijk al jaren in hetzelfde huis waardoor het soms niet meer zichtbaar is wat voor mooie woning u eigenlijk heeft. Dit kan al komen doordat er bijvoorbeeld te veel spullen in de woning staan of de manier waarop het meubilair staat of de kleuren op de muur.

Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden. 

 

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar op:

BEL +31 (0)30 - 888 21 31