hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

Referenties

referenties klantenervaringen home to rent utrecht

Klanten over Home to rent

Lees hieronder ervaringen van huurders en verhuurders met Home to rent.

Wilt u ook een referentie achterlaten over hoe u de samenwerking met Home to rent heeft ervaren?

Onderaan deze pagina kunt u een bericht voor ons achterlaten. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

referenties home to rent utrecht

ACN Al meerdere keren een appartement via Home to rent verhuurd. Altijd in goed overleg met een correcte afhandeling. Wendy denkt mee, is kundig, en heeft een uitgebreid netwerk. Kortom: een win-win situatie met betrouwbare huurders die ook blij zijn met haar service.  

M. Patel Wij bevelen Home to Rent en in het bijzonder Wendy van harte aan. Zij heeft voor ons een prachtig huis gevonden en was zeer behulpzaam tijdens het proces. We hebben de best mogelijke ervaring gehad met het vinden van een huis als expats.

M.J. de Boer Woon nu een jaar met heel veel plezier in mijn woning en ben Wendy nog steeds dankbaar voor de kans  en hulp die zij mij heeft gegeven. Ik raad Home to rent aan iedereen aan. Professioneel en persoonlijke benadering. In één woord geweldig!!!

Jarek Het vinden van een huurwoning in Utrecht bleek erg stressvol te zijn tot ik Wendy van Home to Rent ontmoette. Ik was hier al 10 dagen zonder zelfs maar een huis te zien vroeg elk bureau me eerst om een hoop papierwerk. Uiteindelijk hoorde we van deze bureaus dat ze je aanvraag zullen verwerken en contact met je op zullen nemen als ze onroerend goed beschikbaar hebben. Nadat ik contact had opgenomen met Home to Rent belde Wendy me meteen terug en maakte ik een afspraak met haar voor de woning waar ik geïnteresseerd was. Na de bezichtiging belde ze me om te vragen hoe ik de woning vond en luisterde naar al mijn vragen. Ze vertelde me meer over de omgeving waar het huis is gevestigd, omdat ik de stad helemaal niet kende. Ze was absoluut geweldig, dezelfde dag belde ik dat ik de woning graag wilde huren. Ik raad ten zeerste Wendy van Home to rent aan, aan iedereen die interesse heeft in een huurwoning. Ze is snel, betrouwbaar en uiterst vriendelijk.

Anja Home to rent heeft ons op een hele fijne manier geholpen met het verhuren van ons huis. We voelen ons bij Wendy en haar team in vertrouwde handen en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten. Wendy voelt haarfijn aan welke huurders goed bij ons passen en zorgt ervoor dat allen op tijd en tot in de puntjes is geregeld. Waarvoor dank!

Kasper Ik ben erg tevreden over Wendy en Home to rent. Ik had een aanbeveling gekregen via een van mijn vrienden. Echter zat ik toen al bij een andere makelaar. Ben erg blij dat ik dit advies ter harten heb genomen en het werk uit handen heb gegeven aan Wendy. Wat ik vooral erg prettig vind is de sociale manier van zaken doen, dus erg stipt, goed mobiel bereikbaar, zeer service gericht, open en helder. Verder vond ik alle tips en adviezen die ik van Wendy in het proces heb gekregen erg bruikbaar en praktisch. Onder andere hierdoor heeft Home to rent het voor elkaar gekregen nadat ik overgestapt was mijn woning in korte tijd te verhuren (en wat voor mij erg belangrijk was) aan een fijn persoon. Mijn woning heeft bij de andere makelaar drie maanden online gestaan. Home to rent heeft ervoor gezorgd dat hij binnen 5 weken na de overstap verhuurt was. Een aanzienlijk verschil in de manier van zaken anders aanpakken maakt toch uit is mij gebleken. Als iemand in mijn omgeving een makelaar nodig heeft kan ik jullie met een gerust hart aanraden :)

Jason en Katya (Zuid-Afrika) Home to rent was efficient van het begin tot het einde. We hadden het geluk dat het eerste appartement dat we bekeken direct ons nieuwe huis is geworden. Maar we twijfelen er niet aan dat Home to rent ons meer appartementen had willen laten zien. Als nieuwe expats in de stad was Liesbeth ongefoolijk behulpzaam met alle aspecten van onze grote verhuizing. Home to rent was echt bereid om een stapje extra te zetten voor ons.

Danielle (NL) Voor mijn appartement in Utrecht zocht ik een betrouwbare huurder die een huurcontract van ten minste een jaar wilde aangaan. In Home to rent vond ik een geweldige partner. Binnen anderhalve week regelden zij voor mij een perfecte huurder. Zij namen de hele papierwinkel voor hun rekening en gingen de antecedenten van mijn huurders na. Dat scheelde mij ontzettend veel tijd en rompslomp. Bovendien heeft Home to rent verstand van verhuren, dus weten zij precies wat ze moeten vragen en waar ze op moeten letten. Ze waren er bij de sleuteloverdracht bij om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verliep en de puntjes op de i werden gezet. Ik heb alles met een gerust hart aan ze overgelaten en neem ze de volgende keer zonder enige twijfel weer in de arm.

Chaitanya (India) Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het in Utrecht moeilijk is om een goede woning te vinden tegen een redelijke prijs omdat er zoveel vraag is. Maar tussen de verhuurbedrijven vond ik Home to rent, zij waren naar mijn idee het meest authentiek en behulpzaam. Home to rent was erg snel in het antwoorden van mijn vragen met betrekking tot het appartement. Het voelde persoonlijk omdat ze probeerden mijn wensen te matchen met hun aanbod. Ook na ondertekening van het contract hielp Home to rent mij graag met de contracten met nutsbedrijven (elektriciteit en gas). Dankzij hun heb ik nu een mooi appartement in Utrecht waar ik mij thuis voel.

Bakker (NL) Wij hebben Wendy gevonden via internet. We hadden een appartement gekocht dat we graag wilden verhuren. Het appartement moest nog wat opgeknapt worden en Wendy gaf goede tips. Mede daardoor hebben we nu een schitterend appartement dat gewoon 'klopt'. Er kwamen meteen prettige huurders op af en binnen no-time was het contract rond. Ook bij de oplevering was Wendy zeer professioneel. Alles werd goed vastgelegd voor beide partijen. Wij kunnen iedereen aanraden om Wendy in de arm te nemen. Ze is gewoon een topper!

Dick (NL) Op zoek naar professionaliteit, een scherpe selectie van betrouwbare huurders, iemand die met je meedenkt, zaken van je overneemt, 100% kunt vertrouwen dat het in orde komt en geen loze beloftes doet? Dan ben je bij Wendy en haar team aan precies het juiste adres. Toppers zijn het!

Peter (NL) Wendy neemt je alles uit handen en regelt datgene wat ik zelf vergeten was. Korte lijnen en correct. Vakkundig advies. Blij met een goede makelaar. Groeten peter

Andrew (USA) Als deze vraag is in referentie tot de makelaar Wendy, die mij verwelkomt heeft tot mijn appartement en mij een detaillistische uitleg heeft gegeven over de omgeving zoals waar ik boodschappen kan doen, hoe te reizen etc. Zij was fantastisch! Ik voelde mij erg welkom in mijn tijdelijke huis en zou haar dan ook als makelaar met haar services aan iedereen aanbevelen.

Elisa (Italië) Wendy was de juiste persoon op het juiste moment, ik kan haar zeker aanbevelen aan andere woningzoekenden.
Ik begon de hoop te verliezen in mijn onderzoek om een huis te huren, het bleek moeilijker te zijn dan ik dacht, zeker voor een buitenlandse student die is ingeschreven aan een Master-programma zoals ik met een eerste ervaring ver weg van huis.
Daarna, toen ik dacht dat ik geen kans meer had ontmoette ik Wendy. Het was een gelukkig toeval. Ik belde haar, legde mijn situatie uit en in een kwestie van minuten dat ze met een oplossing kwam. Ze vertrouwde me en vond het huis dat ik zocht meteen, nog dezelfde dag.
Wendy is zeer professioneel in haar werk, ze was snel in het vinden van een oplossing. Ze maakte een uitstekende bemiddeling tussen de twee partijen bij het vinden van die gemeenschappelijke punten. Ze biedt een uitstekende, betrouwbare en professionele klantenservice. Ze weet hoe de vastgoedmarkt werkt en ze weet alle problemen op te lossen. Alsof dat nog niet genoeg was hielp ze me met andere praktische zaken.
Ik zal Wendy altijd dankbaar zijn, ze was de juiste persoon op het juiste moment en geloof me als ik zeg dat u bij haar in goede handen bent.
Nogmaals bedankt voor alles Wendy.

Robin (NL) Ons appartement stond al een tijdje te koop. Verhuren zou makkelijker gaan, maar we twijfelden of we dat aandurfden. Na Wendy gesproken te hebben waren we snel om. Haar persoonlijke manier van werken sprak ons erg aan. Ze gaat op haar gevoel af en matcht alleen als het klikt tussen partijen. Daarbij heeft ze veel ervaring, kennis van zaken (geen probleem om nog eens iets in het wetboek voor je na te zoeken) en gaat ze voortvarend te werk. Binnen 2 maanden was alles geregeld, huurders blij met een nieuw plekje en wij blij met een last minder. Al met al een fijn gevoel om zo je woning te kunnen verhuren

J.E. Dekker (NL) Al 15 jaar woon ik niet meer in Utrecht. En toen gingen mijn huurders ergens anders wonen. Je zou van minder de hik krijgen. Toen ging Wendy voor me werken. Alsof een engel regelrecht in mijn telefoon kwam. Alles, alles doet ze voor me, van het meeste heb ik totaal geen sjoege.
Wendy, bedankt en het ga je goed

Andrea (Australië) Na lang zoeken hadden we vlak voor ons vertrek huurders voor ons huis in Utrecht gevonden. Na enkele maanden vertrokken zij echter plotsklaps naar Canada, en moesten wij vanuit Australië op zoek naar nieuwe huurders. Contact met de standaard verhuurmakelaars leverde helaas niets op, waarna wij via-via in contact zijn gekomen met Wendy van Buuren.
Via email legden wij ons verhaal voor, met daarbij de aantekening dat we dus helemaal aan de andere kant van de wereld zaten. Dit was allemaal geen probleem en Wendy ging meteen van start. Zij hield ons zeer regelmatig op de hoogte van haar vorderingen, wat ons geïnformeerd en betrokken hield. Voor ons heel belangrijk, aangezien we op korte termijn onze woning weer wilden verhuren, maar er vanwege de afstand dus niet bij konden zijn. Al snel had Wendy enkele bezichtigingen gepland; beoordeling van de juiste huurders, tekenen van het contract (veel scannen en e-mailen!) etc. duurde slechts enkele dagen! Wij kunnen dus weer met een gerust hart aan de andere kant van de wereld zitten.

Rutger (NL) Via Wendy heb ik een geweldige huurwoning gevonden in Utrecht. Ik had me tijdens mijn zoektocht ook ingeschreven op andere (betaalde) woningwebsite’s. Geen van deze woningwebsite’s konden mij actief helpen bij het vinden van een geschikte woning.
De persoonlijke benadering en de prettige begeleiding zijn mij uiterst goed bevallen. Bij de bezichtiging zorgde ze ervoor dat ik niets over het hoofd zag. Bij het opstellen van het contract werden zowel de wensen van de verhuurder als huurder gerespecteerd. Tijdens de sleuteloverdracht werd alles netjes vastgelegd zodat ik later niet voor verrassingen kom te staan.
Kortom, de ervaring met het huren van mijn eerste woning is dankzij Wendy zeer goed bevallen! Ik kan en ga haar zeker aanbevelen bij anderen woningzoekenden.

Bosman (NL) Ons eigen huis was sneller dan verwacht verkocht terwijl ons nieuwbouw huis nog behoorlijk lang op zich laat wachten. Door haar professionele en vriendelijke manier van zaken doen, was de deal binnen no time rond en wonen wij nu naar volle tevredenheid in een leuk jaren 30 huis in Utrecht. Het contact via email en telefoon verliep vlot en doortastend. Een prettige partij om zaken mee te doen!

Inge (NL) Gelukkig vond ik Wendy, nadat ik mijn huis al enige tijd bij een andere organisatie te huur had staan. En toen bleek het dus allemaal niet zo moeilijk te zijn. Persoonlijk contact en je op de hoogte houden van de dingen die lopen hou ik erg van en dat is precies wat er gebeurde. Inmiddels heeft Wendy ook het huis een kennis van mij ook in no time naar tevredenheid verhuurd.
Groetjes, Inge

Fred/Lieneke (NL) Beste Wendy,
Bedankt voor je snelle en goede begeleiding van het verhuren van onze woning, De afspraak die we met je gemaakt hadden ben je precies nagekomen en ook het opmaken van het contract plus foto,s was perfect. Kortom de volgende keer komen we weer bij je voor het verhuren van de woning.
Veel succes met je Home to rent, maar dat zal wel goed komen! Beste groeten van Fred/Lieneke

Maartje (NL) Wij hebben de samenwerking met wendy als heel prettig ervaren. Ze schakelt snel, is erg servicegericht en bovenal mensgericht. Via Wendy hebben wij binnen 2 dagen een erg leuk huisje gevonden waar we twee weken later al in konden. Daarnaast heeft Wendy voor mijn eigen appartement, dat toen vrij kwam, binnen no time een huurder gevonden. Kortom; alle partijen blij. Als we weer op zoek gaan naar andere woonruimte schakelen we wendy zeker weer in!

Marina (NL) Wendy, doordat de verkoop van ons huis in de huidige markt niet zo vlot verloopt en wij reeds een nieuw huis hebben gekocht hadden wij met spoed huurders nodig. Via via zijn wij in contact gekomen met Wendy en zij heeft het voor elkaar gekregen om binnen 2 dagen ons huis te verhuren! Wij hebben de samenwerking met Wendy van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Vooral door de wijze waarop ze meedenkt, op zoek gaat naar hands on oplossingen en de wensen en eisen van zowel huurder als verhuurder te respecteren. Dit heeft geresulteerd in een perfecte match en wij zijn haar daar zeer dankbaar voor. Top!

Rachid (NL) Wendy, bedankt voor jouw snelle handelen. Prima service! Tevens zeer prettig contact, altijd bereikbaar en inderdaad oog voor zowel huurder als verhuurder. Thnx Rachid

Lukas (NL) Wendy is een zeer professionele housing agent met oog voor mijn persoonlijke wensen. Ik woon met veel plezier in mijn apartement dat ik via haar gehuurd heb.

Nicole (NL) De dienstverlening van Wendy en haar bedrijf Home to Rent is snel en professioneel. Mijn zoektocht naar een appartment in Utrecht was binnen een aantal dagen afgerond door haar snelle reactie en pro-actieve houding. Ze denkt met de klant mee en is flexibel.
Tijdens de overdracht van de woning is ze grondig en zorgt ervoor dat de verhuurder eventuele gebreken meteen verhelpt.
Een aanrader!

Chris (NL) Ik heb erg plezierig samengewerkt met Wendy voor de verhuur van mijn woning. In korte tijd had ik geschikte huurders en was alles geregeld. Dit alles in open en goed overleg. Ze denkt met je mee, is betrouwbaar en nauwkeurig. Daarnaast zorgt ze dat ze op de hoogte is van de allerlei wetten en regels rond huur en verhuur. nogmaals bedankt!

Lisette (NL) Bij het vinden van mijn studio, waar ik erg blij mee ben, is het contact met Wendy op een fijne, persoonlijke en professionele manier verlopen.

Allet (NL) Bedankt voor de goede en snelle manier van handelen. Nu al veel plezier van.

Anatoli (NL) Wendy gaat zeer secuur te werk in :
(i) het in kaart brengen van de wensen van de verhuurder;
(ii) het rondleiden van geïnteresseerden;
(iii) het communiceren/ op de hoogte houden van ontwikkelingen; en
(iv) afronden van de opdracht/ opleveren van het huis.
De samenwerking is prima bevallen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Neessen (NL) Wendy is een persoon die voor jou het beste wil. Ze leeft helemaal met je mee en zorgt ervoor dat de zoektocht naar een geschikt huis een klein feestje wordt (zoals een smsje met succeswens op de dag van de sleuteloverdracht). Daarnaast wordt alles precies en goed gedocumenteerd vastgelegd, zodat je een compleet document krijgt. Maar ook na de sleuteloverdracht blijft ze in contact met je om te horen of alles naar wens loopt. Bedankt!

Anouk (NL) Toen ik na mijn afstuderen graag een studio/woonruimte voor mezelf wou betrekken heb ik stad en land afgezocht als starter om iets te vinden in Utrecht. Tot ik met Wendy in contact kwam. Een persoonlijke benadering, snelle reacties en goede service was niet wat ik gewend was tijdens mijn zoektocht. Dankzij Wendy zit ik nu in een mooie studio die helemaal aan mijn wensen voldoet!

Joris (USA) Zelfs vanuit het buitenland waar ik werkte kon ik via Wendy op hele plezierige en snelle manier een perfecte woning vinden. Door haar snelle, professionele en vriendelijke manier van werken was het op afstand vinden en vastleggen van een appartement een ongewoon fijne en moeiteloze bezigheid. Complimenten!

van Gerven (NL) Wendy verstaat de kunst om zich onpartijdig op te stellen om vervolgens voor beide partijen de zaken goed te regelen. Ze weet waar ze het over heeft en biedt passende oplossingen. We zijn dan ook erg tevreden over haar bemiddelende rol. Dank Wendy, mochten wij in het vervolg weer huurders zoeken dan maken we weer graag gebruik van je diensten.

Marjolein van Bommel (NL) Mijn vriend en ik zijn in contact gekomen met Wendy omdat we interesse hadden in een woning die op haar site stond. Deze was echter al vergeven. Wendy heeft toen aangeboden om ons te helpen naar het vinden van een geschikte woning. Dezelfde avond belde ze nog op voor een persoonlijk intake gesprek zodat wij ons wensen kenbaar konden maken. Meteen daarna is ze voor ons op zoek gegaan. Meerdere keren heeft ze ons opgebeld omdat ze een potentieel huisje voor ons had! Als deze niet naar wens was, was het ook prima en ging ze weer verder op zoek. Door haar pro-actieve houding en snelle manier van handelen hadden we al binnen een paar weken het huisje van onze dromen gevonden. Vooral haar persoonlijke manier van werken hebben wij als erg prettig ervaren. Bedankt Wendy! Wij voelen ons inmiddels helemaal thuis aan de Croesestraat!

Carlo en Ria (Italië) Prettige ervaring. Vriendelijke en persoonlijke benadering.
Geruststellend en meelevend. Zeker aan te bevelen!Bedankt Wendy, vooral namens Ria

Pedro (Brazilië) Ik had veel haast met het vinden van een appartement in Utrecht en net toen ik al zat te denken over een andere plek bezocht ik ook een appartement van Home to rent. In tegenstelling tot mijn eerste optie zorgde Wendy snel en professioneel voor alles. Alles gebeurde zoals verwacht ( geen verrassingen op de weg ) . Ik ben erg blij met haar inzet en werk en ik zou haar zeker aanraden!

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur bereikbaar op:

+31 (0)30 - 888 21 31