×

Ondanks het coronavirus kunnen afspraken, zoals bezichtigingen, met aangepaste maatregelen en strikt conform de adviezen van het RIVM doorgang vinden. Zie ons beleid met betrekking tot het coronavirus op deze pagina.

hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

Beleggingen

visual

Home to Rent heeft al 15 jaar ervaring met beleggingen en kan u adviseren bij het aan of verkopen van een beleggingspand.

Wij begeleiden u bij de aankoop van het pand en zullen u adviseren in de van belang zijnde aspecten. Denk hierbij aan ligging, courantheid, verwachte huuropbrengst, de meest optimale kamerindeling, de verbouwing en de brandveiligheid van de woning.

Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van woonruimte weten wij precies welke huurprijzen mogelijk zijn. Op basis van deze huurprijzen maken we een nauwkeurige rendementsberekening.

Met behulp van een goede rendementsberekening kunt u beslissen of u een pand wel of niet aan wilt kopen. Nadat u een pand aangekocht heeft helpen wij u met het zoeken naar geschikte huurders en het opstellen van juridisch goed onderbouwde huurovereenkomsten.

visual

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

WOULD YOU LIKE TO CALL US?

Fusce vehicula dolor arcu, sit amet blandit dolor mollis nec.

BEL +31 (0)30 - 888 21 31