×

Ondanks het coronavirus kunnen afspraken, zoals bezichtigingen, met aangepaste maatregelen en strikt conform de adviezen van het RIVM doorgang vinden. Zie ons beleid met betrekking tot het coronavirus op deze pagina.

hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

Coronavirus

Bij Home to rent hebben wij vanaf het begin af aan de adviezen van het RIVM opgevolgd en zullen dat uiteraard ook blijven doen. Om onze opdrachtgevers en potentiële huurders zoveel mogelijk te beschermen en bij te dragen aan het inperken van het virus hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen die wij u graag toelichten.  

Kantoor
Ons kantoor is momenteel gesloten voor bezoek, er wordt zoveel mogelijk vanuit thuis gewerkt. 

Bezichtigingen 
Er zijn de volgende mogelijkheden:

 • De woningen die bij Home to rent online staan zijn door ons en onze opdrachtgevers gefilmd. Voordat u dus een afspraak wil maken kunnen wij u op verzoek een filmpje toesturen zodat u al een impressie heeft van de woning.
 • Indien u toch besluit de woning te bezichtigen dan zullen wij u voordat wij een afspraak inplannen het volgende vragen:
  1. Heeft u griepverschijnselen of bent u verkouden? Indien ja, dan zullen wij de afspraak annuleren om mogelijk verdere verspreiding te voorkomen.
  2. de bezichtiging vindt plaats met alleen de makelaar of alleen de verhuurder en maximaal 2 kandidaten
  3. we schudden geen handen en zullen ten allen tijde een veilige afstand houden met de kandidaat. 
  4. bij hoezen of niezen gebruiken we de elleboog 
  5. we raken geen goederen in de woning aan 

Verhuur
Verhuurgesprekken zullen alleen telefonisch of per face time worden verricht om de opname van de woning door te nemen en met de klant het vervolg traject te bespreken.  

Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze klanten maar ook het op peil houden van onze dienstverlening.

Onze dienstverlening is gezien onze werkzaamheden met diverse expats en grote bedrijven al grotendeels online. 

Wij hopen op deze manier met minimale nadelige gevolgen bij te kunnen dragen aan het inperken van het Corona virus en danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Wendy van Buuren
Home to rent