hometorent.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

zoekopdracht

visual

Bent u op zoek naar een woning maar wil het niet lukken? Home to rent helpt u graag

Op basis van uw woonwensen gaat Home to rent op zoek naar een voor u/jullie geschikte zelfstandige woonruimte. Wij horen vaak eerder dan de markt over het beschikbaar komen van nieuwe woningen en zijn er dan ook als de kippen bij.

Bij het plaatsen van een zoekopdracht betaalt u een eenmalige vergoeding/courtage aan Home to rent. Voor tarieven kunt u contact opnemen. 

visual

In 5 stappen uw zoekopdracht plaatsen:

1. Zoekopdracht plaatsen

U kunt een zoekopdracht plaatsen bij Home to rent door telefonisch contact op te nemen met ons of een e-mail te sturen naar info@hometorent.nl . Vervolgens ontvangt u nadat er telefonisch contact is geweest en Home to rent denkt u te kunnen helpen (afhankelijk van de zoekcriteria) een Opdracht tot dienstverlening (OTD), waarin u Home to rent opdracht geeft voor het zoeken en vinden van een geschikte woning. In een persoonlijk gesprek zullen wij het woonwensenformulier met u doornemen. Vervolgens gaan wij voor u op zoek. 

2.  Opstartkosten

U betaalt € 375,- exclusief 21% BTW opstartkosten bij het plaatsen van een zoekopdracht. Wanneer er uiteindelijk een huurovereenkomst tot stand komt via Home to rent wordt de overeengekomen courtage van 1 maand huur (inclusief servicekosten) exclusief 21% BTW gefactueerd die vooraf is vastgesteld in de door beide partijen ondertekende Opdracht tot dienstverlening (OTD).

3. Bezichtigingen

Zodra Home to rent een aantal geschikte woningen heeft gevonden die aan uw woonwensen voldoen, zullen wij in overleg voor u de bezichtigingen inplannen. Er is vooraf een maximaal aantal vergezelde bezichtigingen vastgelegd in de opdracht tot dienstverlening.

4. Huurovereenkomst ondertekenen

Wij begeleiden u in de onderhandeling met de verhuurder/(verhuur)makelaar over de juiste prijs, de ingangsdatum, de opzegtermijn, de eventueel aanwezige inventaris/stoffering en de voorwaarden. Daarnaast ondersteunen/adviseren wij u in de door de verhuurder/(verhuur)makelaar opgestelde huurovereenkomst. Na akkoord van de huurovereenkomst door huurder en verhuurder draagt Home to rent zorg voor ondertekening van alle benodigde documenten door huurder.

5. Sleuteloverdracht

Wanneer de huurovereenkomst door beide partijen is goedgekeurd en ondertekend, zal de inspectie/ sleuteloverdracht op afspraak plaatsvinden bij de woning. Bij de sleuteloverdracht zal een makelaar van Home to rent aanwezig zijn. Tijdens de sleuteloverdracht zal de woning geïnspecteerd worden, aan de hand van een inspectierapport en/of inventarislijst, door de verhurende makelaar. Tevens zal er een fotoreportage worden gemaakt van de oplevering van de woning ter aanvulling van het inspectierapport.

Voor meer informatie over het plaatsen van een zoekopdracht kunt u telefonisch contact opnemen of e-mail info@hometorent.nl

Contact

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar op:

+31 (0)30 - 888 21 31